|
anetaipawel
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 29, 2010, 12:06:37 pm » |
|
Nic bardziej mylnego, jedzenia u nas było bardzo dużo, wszystko było świeże, pachnące i bardzo smaczne. Jeśli chodzi o właściciela to był do ok 12tej w nocy, pilnował wszystkiego , i niebyło żadnych problemów po jego opuszczeniu, obsługa była super, i nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń, co do płatności to płaciliśmy na drugi dzień dopiero w poprawiny. Pan Jacek jest bardzo życzliwy, i bardzo nam pomógł w organizacji imprezy weselnej, gdzyż przebywamy za granicą i nie mogliśmy sami wszystkiego dopilnować. Złe opinie bywały na forum, ale po ich sprawdzeniu okazywało się że to były tylko opinie konkurecji. Z czystym sumieniem możemy wam polecić Sale Eden , z naszego doświadczenia było zapięte wszystko na ostatni guzik. W tym roku również tam będziemy organizować 1szą rocznice ślubu oraz chrzciny, gdyż mamy do szefostwa i do obsługi ogromne zaufanie...
ps. Jedynie co to polecam albo domówienie ciasta, albo załatwienie we własnym zakresie, gdyż jest wyliczona ilość porcji na osobę, jeśli ktoś bardzo lubi słodkie może zabraknąć dla innego, nam dodatkowe ciasta, piekła rodzina więc nie było z tym problemu.to jedynie taka mała sugestia.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2010, 12:42:20 pm wysłane przez anetaipawel »
|
|
|
|
|
|
|
|
sepia
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 05, 2010, 10:32:39 pm » |
|
no cóż, nie ukrywam, że przykro mi niezmiernie czytając ostatni komentarz!!!! Bo tym samym obraża Pani nie tylko niesamowitych właścicieli oraz wspaniałą obsługę, ale również mnie, mojego Męża i Naszych Gości, bo z tego co Pani pisze wynika że wszyscy którzy organizują w EDENie przyjęcia raczą swoich gości smierdzącym i twardym jedzeniem i śmiem twierdzić po Pani wypowiedzi że obsługa gania po kuchni i po sali zalana i pewnie zapomina że trzeba gorący posiłek na stół podać!!! Jeśli chodzi o właścicieli - organizatorów : są to osoby stworzone do pracy z ludźmi i dla ludzi, nie zdzierają kasy, pomagają w doborze wystroju sali, menu tak aby było dobrze dla obu stron, na nic nie nalegają to klient ma ostatnie słowo, pocieszą jak stres zjada człowieka, chętnie mówią o dotąd organizowanych przyjęciach i imprezach i dbają o świeże jedzenie, dobrze i smacznie przyrządzone, ładnie wyglądające - najzwyczajniej w świecie nadzorują to co się dzieje w czasie przygotowań do przyjęcia jak również w trakcie jego trwania. Jeśli chodzi o obsługę: niesamowite osoby - fantastycznie przygotowane do pracy którą wykonują, uśmiechnięci, posiłki podane są sprytnie, szybko, na czas. Jedzenie jest bardzo dobre, typowo domowe nie żadne fanaberie, sala każda posiada swój wystrój w różnych kolorach, zaplecze kuchenne jest duże i obsłuży dwie sale jednocześnie. Jest czysto, schludnie, a jak ktoś dostał kotleta na ciepło ale po czterech tańcach zasiadł do stołu to oczywiste że mięso sie ochłodziło i nie ma tej kruchości, tak??? Jedzenia było bardzo dużo, bardzo!!! Polecam zakup opakowań albo jak ktoś ma takie plastykowe z wieczkami zamykane to niech przyniesie i Panie z obsługi popakują, my właśnie mielismy pakowane w takie pojemniki, wszytko było oddzielnie zapakowane, poukładane, a nie kogel-mogel, jedzenia starczyło na 5dni, (aż do piątku mieliśmy gości) na trzy mieszkania - my , Rodzice i Teście - dla łącznie 17 osób, :-) także jedzenia było full Jedyne zastrzeżenie to do ilości owoców, jak na nasze przyjęcie było ich za mało, a dla tych którzy bedą organizować niech zwrócą na to uwagę. Jeśli chodzi o mnie: nikt mi za komentarz nie zapłacił, jest on kierowany Naszymi doświadczeniami z salą EDEN - moimi jako gościa oraz mojego Męża który gra na weselach jako DJ w różnych salach weselnych w Elblągu i jego okolicach, jak ktoś chce opinii na temat większości sal jesteśmy się w stanie opowiedzieć. Komentarz jest czysty, bardzo pozytywny - do niego dołaczają sie Nasi Goście weselni, którzy są równie zachwyceni salą EDEN jak My. Nasze wesele również było organizowane w EDENie na dużej sali miesiąc temu, kontakt telefoniczny był z właścicielami cały czas, zawsze miło i sympatycznie i odpowiedzi na każde pytanie uzyskaliśmy. Obsługa wie co ma robić, są w tym naprawdę dobrzy! Poprawiny były równie udane pod względem organizacyjnym i gastronomicznym. Jak ktoś chce może zrobić ognisko, grila...
No i jeszcze jedno szanowni forumowicze, jeśli na tyle komentarzy trafia się jeden kompletnie niespójny z pozostałymi to coś jest nie tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callia
Początkujący forumowicz
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 02, 2010, 09:54:27 pm » |
|
Witam, ja mam ślub 11.06.2011r. i jestem zainteresowana oferta sali weselnej Eden.niestety mieszkam w uk wiec organizacyjnie ciezko mi wszystko pozalatwiac.chcialabym sie dowiedziec ile kosztuje wynajęcie sali?chce zeby wszystko wypadlo dobrze a po przeczytaniu komentarzy odnosnie sali Eden widze ze mozna im zaufac. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anetaipawel
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 30, 2010, 12:25:31 am » |
|
my też jesteśmy w uk, mieliśmy tam wesele w tamtym roku, teraz wyprawiamy tam w pażdzierniku I rocznicę wraz chrzcinami, gorąco polecamy Eden, możesz zaufać właścicielom i obsłudze, my tak zrobiliśmy i się nie zawiedliśmy....Jeśli chcesz się dowdzieć jakiś konkretów to, wyślij mi na priva swój nr.tel. w uk. chętnie podzielę się wszelkimi informacjami...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2010, 12:33:19 am wysłane przez anetaipawel »
|
|
|
|
|
|
agulkaa82
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 01, 2010, 11:25:25 am » |
|
Czy ktoś miał w tym roku wesele na małej sali? Interesuje mnie jak wygląda i czy coś się zmieniło od zeszłego roku? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grzegorz.kulakowski
|
 |
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 03, 2010, 11:53:59 am » |
|
W zeszła sobotę czyli 28.08.2010 mileiśmy ślub na małej sali w Edenie czyli BIS. sala teoretycznie mieści 90 osób, ale polecam organizowac wesela na 80 osób. Co organizacji wesela minusu nie ma i nie było, czyli: - wystrój sali piekny, - własciciele to przemili ludzie, - jedzenie jest super i w takiej ilości ze goscie nie są w stanie przejeść tego wszytskiego. Polecam dodatkowo zamówic sobie udziec z dzika z ziemniakami opiekanymi, koszt to 600 zł. waży okolo 15 kg i jest to rzezcz po prostu delicja. Kucharki i kelnerki wspaniali ludzie. wszyzstko co chcesz i jak chcesz jest zalatwione. nikt nie robi problemów. stoly sa sprzatane regularnie, chodzi o wymiane zastawy ale kelnerzy nie sa nachalni. Polecam tort weselny, którzy własciciele oferują w cenie menu, jest pyszny, delikatny ladnie ustrojony, my wzielismy smiatonowy o smaku truskawkowym. Gdybym miał organizowac drugie wesele wybralbym ponownie eden Szczesliwi we dwoje Iza i Grzegorz W razie pytań priosze o maila: grzegorz.kulakowski@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maksan
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 18, 2011, 03:53:32 pm » |
|
Witam Serdecznie! Czy ktoś z Państwa miał w tym roku wesele w Edenie? Chciałam się dowiedzieć czy opinie są nadal tak pozytywne jak te z zeszłych lat? My mamy wynajętą małą salę bis na lipiec 2012 i chcielibyśmy się upewnić że dokonaliśmy dobrego wyboru. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepia
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 22, 2011, 05:38:57 pm » |
|
zobowiązuję się do podania opinii po najbliższym weekendzie - mój Mąż jest DJem i właśnie będzie oprawiał przyjęcie weselne w EDENie na sali "bis". Najnowsze info wprowadzę na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paweł i Monika
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 27, 2011, 12:38:15 pm » |
|
Jesli chodzi o sale w Edenie to jest SUPER!!!!! Jedzenie pierwsza klasa i bardzo duzo, tort bardzo bardzo smaczny  , obsluga bardzo mila i sympatyczna. Wlasciciele bardzo pomocni i zawsze dobrze doradza, mozna sie ze wszystkim bez problemu dogadac. Duzy ogrod w sam raz na letnie wesela, jest rowniez klimatyzacja wiec na sali temeratura jest okej. Ogolnie brak jakichkolwiek minusow same pozytywy. Jestesmy bardzo zadowolenie z naszego wesela. Dziekujemy za wszystko i pozdrawiamy Monia i Paweł 25.06.2011 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepia
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 28, 2011, 06:56:56 pm » |
|
bez zmian, czyli wszystko w jak najlepszym porządku, nadal polecamy zarówno małą jak i dużą salę. Sala, obsługa, jedzenie, wystrój - wszystko super. Jak ktoś tam organizuje swoje przyjęcie na pewno będzie zadowolony i polecać będzie dalej. Pozdrawiam i życzę pomyślności w przygotowaniach do tego pięknego dnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maksan
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 06, 2011, 04:38:34 pm » |
|
Bardzo dziękuję za informację. Mam nadzieję że w przyszłym roku też wszystko będzie bez zarzutu! pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdriannaMalkiewicz
Początkujący forumowicz
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 18, 2011, 09:32:00 am » |
|
Bardzo dziekujemy firmie EDEN za pyszne jedzonko oraz bagate MENU - nie do przejedzenia. Sala - piekna, po remoncie wyglada jeszcze lepiej. Super wesele i poprawiny. Bardzo Dziekuje za miłe wrazenia. Polecam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Modaga
Początkujący forumowicz
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 06, 2012, 09:10:56 pm » |
|
My również dziękujemy za naprawdę dobrze zorganizowane przyjęcie weselne (a mieliśmy je w kwietniu 2012). Pyszne jedzenie w dużych ilościach, poważne podejście właścicieli (poza wpadką z zamkniętą bramą-ale uznajemy to za wypadek przy pracy), dobra obsługa kelnerska. Polecamy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|