Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie kupię niedrogo kwiaty do przystrojenia kościoła??  (Przeczytany 754 razy)
selena
Początkujący forumowicz
*

« : Kwiecień 13, 2010, 11:26:44 am »

Gdzie można w Elblągu kupić kwiaty do przystrojenia kościoła?? chodzi mi o cietę kwiaty np. róże nie o wiązanki. Jest gdzieś w okolicy giełda kwiatowa?
10021
Młodszy forumowicz
**

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 14, 2010, 02:01:53 am »

Giełda to może nie jest ale sklep ogrodniczy oni maja różne kwiaty nie wiem jakie są ceny. Znajduje się to za mostem pierwsza w lewo  jadąc z ronda w okolicach ulicy Rawskiej w stronę działek na Dębowej.
A jaki masz pomysł na przystrojenie sama będziesz jakieś bukiety robić?
A i chyba hurtowania kwiatów jest jeszcze w Gronowie Górnym ale nie wiem dokładnie gdzie ale myślę, że ktoś kto tam mieszka będzie wiedział to jakaś babka sprzedaje.
selena
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 14, 2010, 09:11:12 am »

Dzięki bardzo za pomoc chyba kojarzę ten sklep ogrodniczy:)  u nas przystrojeniem kościoła zajmuje się kościelny, my się z nim dogadaliśmy tak, że dostarczymy mu kwiaty a on porobi bukiety.  Ławek raczej nie będę przystrajać bo (niemal) każda jest inna więc nie ma sensu tego podkreślać może jeszcze coś przy schodach przystroimy ale musze to jeszcze z nim uzgodnić.
10021
Młodszy forumowicz
**

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 14, 2010, 11:10:07 am »

A w jakim kościele taki kościelny zaradny? i ile mu płacicie za to?
selena
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 14, 2010, 12:56:40 pm »

w parafii świętego Floriana, a konkretnej ceny jeszcze nie ustaliliśmy, powiedział że za ile będziemy chcieli za tyle nam zrobi w sobotę lub w niedzielę będziemy dogadywać szczegóły.
10021
Młodszy forumowicz
**

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 14, 2010, 01:29:36 pm »

To poproszę o więcej informacji po sobocie co prawda ja będę w św. Rafale Kalinowskim ślub brać ale też myślałam, żeby do kościoła to tylko bukiety kupić. I na pewno jakieś informacje o takiej formie dekorowania przydadzą się.
selena
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 19, 2010, 02:18:47 pm »

jak obiecałam, tak pisze  Uśmiech Panu Januszowi planujemy zapłacić ok 100 zl (+koszty kwiatów) to zależy od tego ile zrobimy sami, będziemy mieli pokrowce na krzeszla i klęczniki i bukiety w wazonach które zrobi pan Janusz i jakieś stojaczki z kwiatkami i jakimiś tiulami wzdłuż ławek. część kwiatów które "dotrzymają" z poprzedniej dekoracji pan Janusz tez użyje. wszytko teraz zależny od tego po ile załatwimy kwiatki.
10021
Młodszy forumowicz
**

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 19, 2010, 05:28:00 pm »

Mam nadzieję, że u mnie też będzie tak dobrze dziękuję za informacje. Jeśli jeszcze tylko mogę prosić to gdzie są te tańsze kwiaty.
Fragola
Forumowicz

25 IX 2010r.

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 03, 2010, 08:31:24 am »

Wiecie może gdzie jest hurtownia kwiatowa?? Bo ja coś o niej słyszałam ale kompletnie nie wiem gdzie ona jest Smutny

Gdybyś kiedyś we śnie poczuł, że oczy moje już nie patrzą na Ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestała. (NASZ DZIEŃ!! 25 IX 2010 ;-*)
:)
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 03, 2010, 10:12:56 am »

wiem że jest hurtownia kwiatów na ul. Grochowskiej za kanałem ale tam trzeba mieć własną działalność
julka2018
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 05, 2010, 09:03:56 pm »

Hurtownia kwiatowa jest w gronowie tym tutaj za petla tramwajowa na druskiej po wjezdzie do gronowa po prawej stronie ulica agatowa Uśmiech
Fragola
Forumowicz

25 IX 2010r.

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 11, 2010, 08:43:14 am »

Dziękuję bardzo Uśmiech

Gdybyś kiedyś we śnie poczuł, że oczy moje już nie patrzą na Ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestała. (NASZ DZIEŃ!! 25 IX 2010 ;-*)
Flava
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 20, 2010, 08:58:36 am »

Polecam Hurtownie Pol-Kwiat na ul. Druskiej 23. Rewelacyjne zaopatrzenie. Świeże kwiaty, nie ma problemu z zamówieniem, Panie na miejscu wykonują przepiękne bukiety i co najważniejsze. NIE trzeba mieć działalności gospodarczej!!! Na rondzie z Rawska jadąc w stronę Warszawy skręca się w prawo w stronę ul. Akacjowej i tuż zaraz przed wiaduktem skręt w lewo. SZCZERZE POLECAM!!
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: