Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SMAKPOL - Browarna ???  (Przeczytany 2170 razy)
danuta44
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Sierpień 26, 2010, 09:21:53 am »

Witam!
I już po weselu, Smakpol spisał się dobrze,jedzenia za 110zł na osobe (bez ciasta,tortu i napoi) było za dużo,dwóch dań nawet nie podano,może dlatego ,że było gorąco. Za to napoi i wody poszło dużo.
Zamiast prosiaka podano kaczkę ,była bardzo dobra  (ale to kwestia kto co lubi)i ładnie podana.
Obsługa trochę mogła się bardziej postarać,trzeba było prosić o lód,kawę czy nawet o posprzątanie łazienki,a to powinni sami pilnować.
r_ewelcia
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Sierpień 29, 2010, 12:34:51 pm »

danuta a ile mieliście napojów na osobę?

danuta44
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 04, 2010, 08:53:37 am »

Witam! U nas razem z poprawinami mieliśmy około 4 l na osobę ,ale jak już wspominałam było bardzo gorąco.
r_ewelcia
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 27, 2010, 02:01:44 pm »

No i już po weselu więc mogę podzielić się swoimi opiniami na temat firmy Smakpol. Muszę przyznać, że nie ma nic do czego można się przyczepić. Sala była tak pięknie ustrojona, że wszyscy goście byli zachwyceni. Jedzenie przepyszne i baaaardzo dużo. Wiele nam jeszcze zostało po weselu Uśmiech Obsługa także spisała się świetnie. Dziewczyny były na każde zawołanie, posiłki były podawane w odpowiednim czasie i gorące. Mogę więc szczerze polecić tą firmę. Pani Ela wszystko przygotowała tak jak było uzgadniane Uśmiech Mrugnięcie

Róża
Forumowicz

« Odpowiedz #34 : Październik 11, 2010, 04:31:17 pm »

sala fajna ale na małą ilosć gości, do 50-ciu osób.

Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: