ursulka222
Początkujący forumowicz
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 17, 2009, 01:11:33 pm » |
|
hej ja też mam sale na Browarnej w Smakpolu, a pare lat temu mój brat miał na saperów wesele. Naprawde trudno bylo cos znaleśc do przyczepienia się. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r_ewelcia
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 22, 2010, 03:37:52 pm » |
|
No to się teraz trochę zmartwiłam, bo niedługo mam wesele w Smakpolu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r_ewelcia
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 22, 2010, 03:39:21 pm » |
|
A czy ktoś wie, czy w Smakpolu można mieć swoje napoje, czy trzeba brać te od nich?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danuta44
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 23, 2010, 08:29:15 am » |
|
Witam! Ja rownież niedługo mam wesele organizowane przez tą firmę i czytałam tamtą złą opinię,niestety została usunięta. Zastanawiam się nad tym jak to możliwe ,to znaczy że takie forum jest niewiarygodne,bo jak firma dostanie złą opinie może ją usunąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r_ewelcia
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 23, 2010, 09:36:14 am » |
|
Dziękuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. A jak będę ustalać menu to powiem parę słów temu szefowi, żeby kaszany nie odwalił, bo słyszałam złe opinie. Może to coś da i się postara. No i zgadzam się z przedmówczynią. Czy dobre czy złe posty nie powinny być usuwane. Każdy ma prawo dowiedzieć się zarówno dobrych, jak i złych opinii o danej firmie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flava
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 23, 2010, 10:01:37 am » |
|
Pani Beacia w poprzednim swoim poście napisała ze posiłki były podawane zimne, ze kelnerki przynosiły jedzenie wtedy kiedy goście bawili się na parkiecie. A może tak trzeba by było spojrzeć na to z drugiej strony i nie oskarżać tylko firmy kateringowej. To przede wszystkim zespół weselny powinien ustalić z kuchnią godziny podawania posiłków. Wystarczyłoby żeby zespół poprosił kuchnie żeby ta informowała ich 15 min przed planowanym podaniem posiłku. Wtedy zespół wie że powinien już kończyć blok muzyczny, natomiast jeżeli zespół dopiero co zaczął grać to wtedy wystarczy poprosić o to żeby posiłek został podany 15 min później. Współpraca pozwoliłaby na unikniecie później takich właśnie nie miłych sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniulaa125
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 24, 2010, 08:50:12 pm » |
|
..w jaki sposób zorganizować wesele w Elblągu i okolicach, co lub kto nas cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. Firmy z branży weselnej, przyszłe Młode Pary czekają na Twoje cenne rady, przemyślenia, wrażenia z przeżytych imprez.
INTERNAUTO. Pamiętaj jednak, że wchodzisz na WESELNE FORUM na własne ryzyko! Przed zamieszczeniem swojego wpisu zapoznaj się z treścią innych wypowiedzi i oceń, czy jesteś wystarczająco twardy/a żeby wytrzymać ewentualne ataki internetowych frustratów lub nawet zwykłą, rzeczową krytykę.
O to ogolny regulamin forum... Akurat ten poprzedni watek zostal zalozony przezemnie i bardzo mnie dziwi dlaczego zostal usuniety i w tej sprawie napisze do pana Lukasza proszac o wyjasnienie tego! rzeczywiscie nie bylo tam dobrej opini na temat smakpolu ale to chyba wina samej firmy ze sie nie popisala i kazdy chcacy wiedziec opinie na temat tej firmy ma prawo to przeczytac.... po to wlasnie ludzie czytaj forum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paweł
Początkujący forumowicz
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 26, 2010, 12:50:48 pm » |
|
ostatnio o Smakpolu różnie się słyszy , ale częściej negatywnych opini , moim zdaniem idą na ilość a nie na jakość  i teraz sie to na nich odbija , a to że opinia została usunieta z forum jest zastanawiające ? a co do wcześniejszych wypowiedzi , to ktoś kto jest odpowiedzialny za salę i wesele czyli szef , albo menager powinien kontrolować czas wydawania posiłków i to on jest łącznikiem między zespołem a kuchnią , zawsze powinna byc taka osoba całą noc i kontrolować kuchnię , kelnerów i tego trzeba wymagać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r_ewelcia
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 26, 2010, 01:31:58 pm » |
|
Słuchajcie, a czy ktoś z was, kto miał u nich wesele brał prosiaka? Bo tak się zastanawiamy czy nie wziąć, ale po tych wszystkich opiniach nie wiem czy warto  Czy ktoś się orientuje czy jest on ładnie podany i zjadliwy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monikucha
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 29, 2010, 12:30:19 pm » |
|
Witam wszystkich, Czytałam te wszystkie posty i oczą nie wierzę!!!! Miałam wesele 15 maja na 110 osób i firma opisywana zapewniała mi catering w sali biblioteki elblaskiej. Jestem w pełni zadowolona z obsługi, gdyż było b. dużo jedzenia, moi goście byli zaskoczeni, że przynoszono coś nowego na stół prawie co 45 minut..., jedzenie wraz z tortem, ciastami było super, napoje zapewniłam we własnym zakresie. Szef jest otwarty na wszelkie propozycje i dobrze jest się z nim skonsultować. Co do wnoszenia potraw jest konieczne porozumienie się orkiestry z szefem kuchni tak, aby wszystko przebiegało bez zarzutu. Stół wiejski też mieliśmy we własnym zakresie, gdyż miałam taką mozliwość, zamiast prosiaka polecam coś innego, w moim przypadku było tak, ze wymieniłam go na inne danie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniulaa125
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 18, 2010, 12:50:03 pm » |
|
Jestem wlasnie po weselu, ze wszystkim mozna sie dogadac z firma, troszke obsluga nie bardzo lecz kierowniczke sali p.Ize bardzo moge pochawalic, jedzenie wszyskim smakowalo, jednak upal dal siwe zanki w wygladzie potraw no ale to juz nie wina kucharzy;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r_ewelcia
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 19, 2010, 01:38:59 pm » |
|
aniula125 co masz na myśli pisząc że obsługa nie bardzo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danuta44
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 26, 2010, 09:21:53 am » |
|
Witam! I już po weselu, Smakpol spisał się dobrze,jedzenia za 110zł na osobe (bez ciasta,tortu i napoi) było za dużo,dwóch dań nawet nie podano,może dlatego ,że było gorąco. Za to napoi i wody poszło dużo. Zamiast prosiaka podano kaczkę ,była bardzo dobra (ale to kwestia kto co lubi)i ładnie podana. Obsługa trochę mogła się bardziej postarać,trzeba było prosić o lód,kawę czy nawet o posprzątanie łazienki,a to powinni sami pilnować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r_ewelcia
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 29, 2010, 12:34:51 pm » |
|
danuta a ile mieliście napojów na osobę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danuta44
|
 |
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 04, 2010, 08:53:37 am » |
|
Witam! U nas razem z poprawinami mieliśmy około 4 l na osobę ,ale jak już wspominałam było bardzo gorąco.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|