Strony: [1] 2 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SMAKPOL - Browarna ???  (Przeczytany 2258 razy)
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« : Luty 25, 2009, 07:29:59 am »

czy ktoś miał wesele na tej sali? macie jakieś opinie, uwagi, wskazówki???
Carola22
Młodszy forumowicz
**

Sierpień

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 25, 2009, 02:59:01 pm »

gosiaczek a planujesz tam zrobić wesele?
tasiak
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Luty 25, 2009, 08:43:39 pm »

ja jutro wybieram się tam zobacze jak tam jest  Spoko
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2009, 02:23:29 pm »

tak już mam termin i wszystko zaklepane a wiesz coś może??
Carola22
Młodszy forumowicz
**

Sierpień

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Luty 27, 2009, 02:58:40 pm »

a masz tam 1 sierpnia...?
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 09, 2009, 07:35:59 am »

a czemu pytasz? też tam masz?
Carola22
Młodszy forumowicz
**

Sierpień

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Marzec 09, 2009, 09:15:54 am »

nie, ja mam w tym samym czasie ale na saperów, tylko że zespół, który będzie grał u Ciebie miał być u mnie tylko facet się pomylił przy podpisywaniu umowy,bo myślał że Ty to ja, głupio wyszło. Miałam być u niego tego samego dnia co Ty, ale widocznie Ty musiałaś być wcześniej.... Nie mam żadnych pretensji, znalazłam inny lepszy zespół i dobrze chyba że tak wyszło, tak musiało być  Uśmiech    Uśmiech     Uśmiech     Uśmiech      Uśmiech        Uśmiech
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #7 : Marzec 10, 2009, 07:27:06 am »

A TO TAKIE BUTY ;-) NO PRZYKRO MI NA SZCZĘSCIE TEŻ JUZ MASZ WIĘC WSZYSCY SĄ SZCZĘSLIWI, WYCHODZI NA TO ŻE TEŻ MASZ SMAKPOL?Co? A WIESZ COŚ O TEJ FIRMIE???
Carola22
Młodszy forumowicz
**

Sierpień

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Marzec 10, 2009, 08:27:27 am »

To szef Ci nic nie mówił jak byłaś tam załatwiać i oglądać salę? Ja teraz tylko muszę ułożyć tylko menu i się jeszcze raz spotkać ,żeby obliczyć koszt na jedną osobę ale ceny są od 110-160. 160 już jest z poprawinami, ale my nie robimy, wiec wyjdzie nam mniej. W tą cenę wliczone jest wszystko, jedzenie, dekoracje, napoje(nie typu "biedronka" tylko coca-cola, fanta, sprite-tego typu) tylko alkohol w swoim zakresie, aha i jeszcze tort oni też zapewniają.
A jedzenia jest podobno dużo i bardzo smaczne. Inny sobie chwalą ,że dobre jak u mamy, więc o to się nie martwię. Jak będę jeszcze coś wiedzieć to napiszę , bo nie długo wybieram się do nich omówić kilka szczegółów.
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #9 : Marzec 11, 2009, 07:24:07 am »

a to dziekuje za informacje;-) naturalnie rozmawiałam z P. Rafałem i ustaliliśmy pewne rzeczy ale chciałam się spytać tak ogólnie, jeszcze nie mam ustalonego menu i z tym będzie chyba największy problem ;-( poprawin też nie robimy więc nie wiem wa jakiej cenie się zmieścimy nie wiem tylko jak jest ze strojeniem sali bo coś mi się kojarzy że właścicielka  mówiła że jest zdobiona prze kobietkę która bierze za to kasę ;-( Ty mówisz że masz zdobienie sali w cenie więc muszę to dogadać ;-) poza tym,m dzisiaj idę podpisać umowę na fotogarafa, Ty już masz??
Carola22
Młodszy forumowicz
**

Sierpień

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Marzec 11, 2009, 10:39:05 am »

Nie jeszcze nie mamy i się zastanawiamy czy w ogóle brać, poza tym to można załatwić w każdej chwili, bo fotografów w elblągu jest do wyboru... poza tym jezeli podpisze się umowę nie rok wcześniej tylko miesiąc można dostać rabat
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #11 : Marzec 11, 2009, 10:42:27 am »

właśnie też tak myślałam i niestety się przeliczyłam ;-) chciałam Bannaccha ale niestety jest już zajęty, teraz wyjątkowa bo ktoś się wycofał zwolnił się Maryń ;-) a wogole czegos szukałas Co?
marta412
Forumowicz

« Odpowiedz #12 : Marzec 11, 2009, 12:41:59 pm »

Fotografów może i jest dużo,ale dobrych już raczej nie,chyba,że tak jak gosiaczek mówi coś się zwolni i się wskoczy na to miejsce. A jeśli chodzi o salę na Browarnej,to leonidas ma rację,jedzenie jest ok,obsługa też,także ogólnie jest dobrze:)

tasiak
Początkujący forumowicz
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Marzec 12, 2009, 08:08:52 am »

a sala ladna bo co pojde to zamkniete na kłódke a w smakpol zawsze mówią ze ktoś tam jest  Z politowaniem
gosiaczek
Początkujący forumowicz
*

« Odpowiedz #14 : Marzec 13, 2009, 02:03:44 pm »

mnie ujęła właśnie sala ;-) ale tam jest konserwator czy ktośzawsze ja bez problemu zobaczyłam sale ;-) może akurat masz pecha ;-) ;-) wreszcie się uda ;-)
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: